Zdravljenje las s keratinom in aminokislninami

So vaši lasje grobi na otip, brez laska, skrepani, vaša pričeska ni obstojna, imate občutek, da vam lasje zelo počasi rastejo?

 Potem je ta nega prava za rešitev za Vaše lase. Pri tej negi gre za postopek obdelave las z aminokislinami, ki so glavna sestavina keratina. Zaradi te bogate nege, lasje dlje časa ostanejo odebeljeni, zaščiteni in zdravi. Obnova je namenjena vsem, ki imajo lomljive in neodzivne lase ter obledelo barvo las.

Nega deluje tudi preventivno, saj z njo zaščitimo lase pred kemičnimi postopki (barvanje, beljenje las…) in pred okoljskimi vplivi (sonce, sol, klor…). Še tako puste lase, ki se ne odzivajo, so brez laska, počasi rastejo, ta SPECIALNA NEGA spremeni v SIJOČE, ZDRAVE in dolge, saj pospeši rast las. Sestavine v lasu ostanejo 1 mesec, nato se postopek ponovi (v primeru, da so lasje precej poškodovani).

Olaplex nega

Edinstven produkt in edini izdelek na tržišču, ki ponovno poveže uničene dvojne žveplove vezi v samem proteinu lasnega vlakna. Vsebuje  patentirano aktivno sestavino, ki obnovi vezi v lasni strukturi. Olaplex uporabljamo kot intenzivno nego in za zaščito las med kemičnimi posegi.