• FRIZERSKI SALON VIDAL

ZDRAVLJENJE LAS S KERATINOM IN AMINOKISLINAMI

So vaši lasje grobi na otip,brez leska,skrepani? Potem je aminokislinska terapija las, prava rešitev za vaše lase. Specialna nega za globinsko obnovo las.Pri terapiji gre za postopek obdelave las z aminokislinami,ki so glavna sestavina keratina. Zaradi te bogate nege lasje dalj časa ostanejo odebeljeni.zaščiteni in zdravi.
Obnova las,hair repair system.je namenjen ljudem,ki imajo lomljive lase, za lase, ki se ne odzivajo, zaradi kemičnih, okoljskih in fizičnih poškodb,izguba barve…
Terapija deluje tudi preventivno,saj z njo zaščitimo lase pred kemičnimi postopki,kot so barvanje, beljenje,trajna ondulacija, ravnanje las in pred okoljskimi vplivi-sonce, morje, vročins, mraz…
Še tako puste lase,ki se ne odzivajo,so brez leska,ta specialna nega spremeni v sijoče in zdrave.

 

Aminokislinska terapija las:

Korenito popravi stanje ter posledično tudi videz poškodovanih las. Pospeši rast las, izjemen lesk in voljnost las v samo 15 min.

Zdravljenje v salonu in nadaljevanje nege na domu, s profesionalnimi produkti.

 

Senscience Liquid Luxury

je prestižna kolekcija lasne kozmetike,ki so jo zasnovali v Shiseido laboratorijih. Privoščite svojim lasem luksuzno doživetje, ki vam ga lahko nudi le Senscience. Ekskluzivni šamponi, regeneratorji, nege in izdelki za oblikovanje izboljšajo strukturo in obnovijo lase.

Senscience

je lasna nega- popolna sinergija čutnosti in znanosti. Bogate,razkošne,prijetno dišeče formule ustvarjene z najnaprednejšo tehnologijo. Kolekcija je obogatena z Vitalock-6, to je zmes antioksidantov,vitaminov,mineralov,sladkorjev,lipidov in proteinov, ki pomaga obnavljati,zdraviti,hraniti ,vlažiti in krepiti lase. Lase zaščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Rezultat? Čudoviti lasje, kot bi jih morali imeti; zdravi, svileni, mehki in močni. Senscience Liquid Luxury kolekcija predstavlja vrhunec v lasni negi. Naj vaša zunanja lepota in moč zasijeta iz notranjosti s pomočjo popolne lasne nege. To je tekoči luksuz za vaše lase.